Bubbleroom

Bubbleroom är ett av Nordens snabbast växande e-handelsbolag inom mode - vi siktar på att bli störst i Norden inom festmode för kvinnor! Under 2018 kommer bolaget att omsätta ca. 300 MSEK och vi är cirka 50 personer som arbetar på huvudkontoret i Borås. För att nå våra framtida högt uppsatta mål söker vi nu efter fler medarbetare som drivs av viljan att göra goda affärer samt har ett genuint intresse för mode och e-handel.

Ditt uppdrag:
Som marknadschef kommer du att ansvara för marknadsteamet och den dagliga verksamheten. Du arbetar både strategiskt och operativt. Tillsammans med ditt team ser ni till att driva trafik till Bubblerooms siter, öka antalet aktiva kunder och arbeta för att nå de övergripande försäljningsmålen. Marknadsavdelningen samarbetar tätt med Bubblerooms övriga avdelningar. Som Marknadschef har du det övergripande budgetansvaret för den utsatta marknadsbudgeten. Dina arbetsuppgifter är bland annat:

  • Att ta fram, prioritera och genomföra marknadsstrategier utifrån avdelningens övergripande mål.
  • Att planera, driva och följa upp marknadsföringen som berör varumärke- och försäljningskommunikation, exempelvis kampanjlanseringar, försäljningsaktiviteter, PR/event, sponsring och övrig kundkommunikation. 
  • Du ansvarar för dialogen med externa leverantörer såsom influencers, marketing-byråer, varumärkesbyråer, PR-byråer, samarbetspartners med mera.

Kvalifikationer:
Du har god erfarenhet av både strategiskt och operativt marknadsarbete inom ett ehandelsföretag alternativt retailföretag. Du är en tydlig ledare och har erfarenhet av att arbeta med personalansvar samt förmåga att strukturera ditt eget och avdelningens arbete.

Vem är du?
Som Marknadschef på Bubbleroom ser vi att du är en driven och resultatinriktad person som brinner för kommunikation och mode. Du är initiativrik, lösningsorienterad och prestigelös med god samarbetsförmåga och gillar att ha roligt på jobbet.  

Vad kan vi erbjuda?
Bubbleroom är inne i en spännande fas av tillväxt och vårt arbete kännetecknas av våra kärnvärden mod, driv och tillsammans. Hos oss på Bubbleroom arbetar vi tillsammans för att ständigt förbättra och öka kundnöjdheten, öka trivsel och arbetsglädje för våra medarbetare samt öka försäljningen och lönsamheten för bolaget. Vill du vara med på vår spännande resa? Ansök då redan idag!

Ytterligare information:
Tjänsten är ett föräldravikariat på 1 år med tillträde 1 mars 2018 eller enligt överenskommelse. Vid eventuella frågor, kontakta Ville Kangasmuukko Nordström, VD Bubbleroom ville.kangasmuukko-nordstrom@bubbleroom.com. Vi tillämpar löpande urval så sök tjänsten snarast dock senast 2019-01-20. Sök tjänsten via länken: https://www.bubbleroom.se/sv/kundservice/ledigajobb

Anställningsform Umowa o pracę na czas określony dłuższy niż 6 miesięcy
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/73
Kontakt
  • Ville Kangasmuukko Nordström, VD Bubbleroom, ville.kangasmuukko-nordstrom@bubbleroom.com
Facklig företrädare
  • Emelie Fredriksson, Unionen, emelie.fredriksson@bubbleroom.com
Publicerat 2018-12-13
Sista ansökningsdag 2019-01-20

Wróć do ofert pracy