Bubbleroom

Bubbleroom är ett av Nordens snabbast växande e-handelsbolag inom mode - vi siktar på att bli störst i Norden inom festmode för kvinnor! Under 2018 kommer bolaget att omsätta ca. 300 MSEK och vi är cirka 50 personer som arbetar på huvudkontoret i Borås. För att nå våra framtida högt uppsatta mål söker vi nu efter fler medarbetare som drivs av viljan att göra goda affärer samt har ett genuint intresse för mode och e-handel.

Om ditt uppdrag:
Tjänsten som provmodell på Bubbleroom innebär att prova nya plagg med vårt team av Direktriser, Inköpare och Inköpsassistenter. Avprovningarna sker på vårt huvudkontor i Borås. Arbetspassen är förlagda med några timmar per tillfälle ca 2-3 dagar i veckan.

Vi söker en kvinnlig passformsmodell i storlek 36 och vi ser gärna att du har ett intresse för mode och passform. Det är viktigt att dina kroppsmått stämmer överens med nedanstående måttintervaller, för att få fram bästa möjliga passform.

Längd: 168-174cm
Bystvidd: 85-89cm
BH storlek: B eller C kupa
Midjevidd: 68-72cm
Stussvidd: 92-96cm

Vad kan vi erbjuda?
Bubbleroom är i en spännande fas av tillväxt, och vårt arbete kännetecknas av våra kärnvärden mod, driv och tillsammans. Hos oss på Bubbleroom arbetar vi tillsammans för att ständigt förbättra och öka kundnöjdheten, öka trivsel och arbetsgläde för våra medarbetare samt öka fösäljningen och lönsamheten i bolaget. Vi har ständigt behov av kompetenta medarbetare. Vi lyssnar på individen och vill gärna tillmötesgå den enskildes utveckling. Vill du vara med på vår spännande resa? Ansök då redan idag! 

Ytterligare information:
Tjänsten är en avtalad visstidsanställning om 6månader på deltid. Sysselsättningsgraden varierar mellan 2-15h/v. Tillträde sker enligt överenskommelse. Har du några frågor angående tjänsten kan du kontakta Nelida Jimenez, Product Technician på mail: nelida.jimenez@bubbleroom.com. Sista ansökningsdag är 2019-02-15, vi tillämpar löpande urval så tveka inte, sök tjänsten idag via länken: https://www.bubbleroom.se/sv/kundservice/ledigajobb  

Anställningsform Contrat de durée déterminée 3 à 6 mois
Anställningen avslutas
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 4tim/v
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/76
Kontakt
  • Nelida Jimenez, Product Technician, nelida.jimenez@bubbleroom.com
Facklig företrädare
  • Emelie Fredriksson, Unionen, emelie.fredriksson@bubbleroom.com
Publicerat 2019-01-08
Sista ansökningsdag 2019-02-15

Retour aux postes vacants