Cellbes

Cellbes är en av norra Europas ledande distans/e-handelsbolag och ingår i koncernen Consortio Fashion Group AB. Med huvudkontor i Borås har vi närheten kvar till rötterna, där resan började för Cellbes på 50-talet. Sortimentet tas fram med kvinnan i fokus och består av dam, herr och heminrednings produkter. Vi är stolta över att kunna erbjuda samtliga av våra egna dam- produkter i ett brett storleksutbud, från strl 34-64. Som komplement till vår egen kollektion erbjuder vi även några väl utvalda externa varumärken. Cellbes satsar på e-handel med modekonsumenten och hennes upplevelse i fokus, men säljer även sina egendesignade varumärken till över 100 butiker i Sverige och Finland. Idag omsätter Cellbes ca 550 msek och har direktförsäljning online i 9 länder, med kontor i tre av dessa, samt ett sourcingkontor i Shanghai. Med en fantastisk personalstyrka på ca 200 medarbetare har vi fortsatt vår resa till att bli ett e-handelsföretag med visionen att erbjuda e-handel i världsklass!

Ditt Uppdrag
Nu söker vi på Cellbes en kreativ, noggrann och driven Originalare/Graphic Producer till vårat Production Team. Tjänsten innebär att du kommer att producera material utefter AD-underlag till både tryckt och digital media. Du ingår i ett team om sju personer och ni har ett nära samarbete med Cellbes övriga avdelningar. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat att vara:

  • Produktion av katalogsidor och annat tryckt material till våra 9 marknader
  • Kontrollera och leverera tryckbara filer till repro och tryckerier efter satta deadlines.
  • Publicering av grafiskt material till våra sajter, nyhetsbrev och externa onlinekanaler. 
  • Språkeditioner och hantering av korrektur

Vem är du?
Vi söker en person som är engagerad, social och tycker om att arbeta i team i ett högt tempo. Du är självgående, effektiv och lösningsorienterad samt klarar av att arbeta efter uppsatta deadlines. Det är viktigt att du har ett stort intresse av layout, bild- och färglära, typografi och produktion för web samt att du förstår kundernas behov.

Kvalifikationer
Du behöver ha en gymnasial eller eftergymnasial utbildning inom media/grafisk design samt omfattande datorvana med mycket goda färdigheter i InDesign och Photoshop. Det är meriterande om du har erfarenhet inom PIM/databasstyrd trycksaksproduktion. Cellbes är en internationell koncern vilket förutsätter att du bör kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.

Vad kan vi erbjuda?
Cellbes är inne i en spännande fas av tillväxt, och vårt arbete kännetecknas av våra kärnvärden mod, driv och tillsammans. Hos oss på Cellbes arbetar vi tillsammans för att ständigt förbättra och öka kundnöjdheten, öka trivsel och arbetsglädje för våra medarbetare samt öka försäljningen och lönsamheten för bolaget. Vill du vara med på vår spännande resa? Ansök då idag!

Ytterligare information
Tjänsten som Originalare/Graphic Producer är en tillsvidareanställning med initial provanställning om 6 mån. Sista ansökningsdag är 2019-01-13 men vi tillämpar löpande urval, så tveka inte, sök tjänsten idag! Tillträde sker snarast eller enligt överenskommelse. Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Lindell, Production Teamleader via mail: maria.lindell@cellbes.se. Du söker tjänsten via länken: https://www.cellbes.se/kundtjanst-foretaget-jobba-hos-oss-11779.

 

Anställningsform Contrat de durée indéterminée
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/74
Kontakt
  • Maria Lindell, Production Teamleader, maria.lindell@cellbes.se
Facklig företrädare
  • Margaretha Olsson, Unionen, margaretha.olsson@cellbes.se
Publicerat 2018-12-11
Sista ansökningsdag 2019-01-13

Retour aux postes vacants